FLYGRESOR till Zurich

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Zurich. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Zürich är en fantastisk stad med många fördelar. Staden är inte bara ett skattelättnadernas paradis. Zürich är också fräsch och rent, så pass rent att schweiziska myndigheter offentliggjort att det rinnande vattnet i kristallklara Zürichsjön är drickbart. Zürich är verkligen en kristall som skiner för fullt.

Som världens fjärde största finans och handelscentra och den vackra medeltida stadskärnan är denna plats förtrollad.

Här finns allt och lite till för alla människor i alla åldrar. Under den välordnade ytan hittas numera de hippare kvarteren i stadens västra delar, hit lockas invånarnas bohemer. Här finns det konst, populärkultur och nattliv. Stadens utseende är ren och prydlig men storstadspulsen är intensiv. Här är det alltid något som händer och vardagen firas med skratt och dans. Varje år i månaden Augusti arrangeras en tre dagar lång technofestival med hedonistisk klick. Öster om den omtyckta Gamla stan finns även bohemiska Niederdorf fullproppad med mysiga caféer, barer och myllrande stadsliv. Ett måste för den konstintresserade är gallerier Kunsthaus och för den arkitekturfantasten är medeltida kyrkan Grossmünster en sevärdhet. Du hittar livemusik i alla olika former och smaker på många ställen i staden. Zürich har nämligen en blomstrande lokal musikscen som ger många tillfällen till livemusik. Här är det näst intill oundvikligt att möta flera gatumusikanter.

Sätt dig vid floden Limmiatquai med en espresso i handen medan du hör gatumusikanterna spela sin refräng. Även om staden är myllrande så är atmosfären harmonisk.