FLYGRESOR till Stockholm

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Stockholm. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Stockholm är Sveriges huvudstad men även den största! Här möts moderna byggnader och magnifika slott. Staden har något för alla oavsett ålder och smak. Runt varje hörn möts man av spännande ting. Bli dock inte förvånad om du svänger ner mot en gränd och hamnar på en lyxrestaurang.

Stockholm, staden med skön atmosfär och charm.

Stockholms olika delar är placerade mellan vatten. Detta gör staden till en vacker upplevelse. Arkitekturen håller en hög kvalité och det märks att husen är byggda för att hålla länge. Det finns något för alla oavsett tycke och smak. Storstaden har ett rikt kulturliv och här kan man uppleva konst på hög nivå. Fotografi har en viktig punkt i konsten och för att få uppleva det allra bästa är genom ett besök på Fotografiska. På detta fantastiska museum ställer både amatörer och världskända fotografer ut sina foton. Ett måste för den fotointresserade. Stockholm har gallerior och museum för alla smaker. Ett annat populärt museum är Naturhistoriska riksmuseet, som lockar människor i alla åldrar. Här kan du vandra omkring i en evighet och upptäcka spännande saker. Museet är fullt av växter, djur och upplevelser. Från dinosaurier till människokroppen! Olika veckor visas olika ting, beroende på teman. Ett tips är att kolla på deras kalender för att hitta just det du tycker är intressant. För på denna fantastiska plats finns i stort sett allt!

Nattlivet är pulserande och det finns gott om klubbar och barer. Även här bestämmer du själv vilket tempo du vill ha. Är det en lugn atmosfär och kunna slappna av med en drink du söker är den nyöppnade lyxpuben Flying Elk perfekt. Här kan du välja en meny som har brittisk mat med franska inslag i Frantzén och Lindebergs anda. Här är priserna betydligt lägre än många andra ställen i Gamla stan. Sen så finns det ju dock kaviar för nästan femhundralappen om man föredrar det. Vill man däremot dansa inpå morgonen så är Ambassadeur på Kungsgatan det rätta stället. Klubben har öppet till fyra på morgonen vilket ger stora möjligheter för nattugglor att roa sig. Här ligger musiken i fokus på house och drinkarna är färgstarka.

Staden har kultur, mode, mat, nattliv och vacker arkitektur. I Gamla stan kan du vandra i gränderna som är som en labyrint. Dessa trånga stengator är fullproppade med mysiga caféer och spännande affärer. Gamla stan är omtyckt både av invånarna och turister. Stockholm är en hemtrevlig stad som bjuder på spännande upplevelser!