FLYGRESOR till Kiev

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Kiev. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Kiev är huvudstaden i Ukraina som är centrum för det kulturella. Kiev erbjuder oändliga möjligheter för turism. Att resa till denna stad kan vara en av de mest njutbara upplevelser i ditt liv. Huvudstadens stora attraktioner och museer är lika intressanta för turister som invånarna.

Kulturlivet är extremt rik och mångsidig som representerar ett brett spektrum av experimentella och traditionella stilar. Konsten är en viktig del av stadens kulturliv. De konstsamlingar och arkitektur som Kiev har är världens skatter. Berömda teatrar och museer finns det gott om.

Storstaden har vackra parker och träd som smyckar trottoarerna. Varför inte bestämma take away och sätta sig i en av Kievs harmoniska parker. I Parken kan man beundra vackra ukrainska natur, njuta av den friska luften och må bra. De som gillar exotiska växter är välkomna att besöka Central Botanical Garden. För barnfamiljer är en utflykt till Kievs djurpark perfekt! Här kan alla människor i alla åldrar bekanta sig med roliga och söta djur. Det finns flera parker att välja mellan, oavsett tycke och smak. Hydropark är en mycket trevlig plats där gästerna kan hitta flera rena stränder, restauranger, idrottsplaner, olika berg-och dalbanor för barn och mycket mer! Den här parken är full med aktiviteter och spännande kultur. Hit kommer invånarna för den unika sportmarken under bar himmel.

Shoppingmöjligheterna i Kiev är stora. Här finns stora shoppingcentrum, små butiker med både vintage och världskända märken. Gå runt i den historiska stadskärnan i Kiev och utforska hela området som har mycket att erbjuda. Som de flesta huvudstäder har Kiev massor av världens främsta butiker och varumärken. Det är verkligen ett shoppingparadis och en stor knutpunkt för verksamheten i den Ukrainska huvudstaden.

Är du som reser en matälskare är Kiev det perfekta resemålet. Staden har hundratals restauranger som serverar olika rätter och erbjuder sina kunder komfort och god service. Oavsett om du söker traditionella ukrainska restauranger eller restauranger som serverar klassiska franska och italienska maträtter, kommer du hitta den perfekta för dig oavsett. Restauranger, barer och caféer finns i hela staden. Efter en shoppingdag på de folkrika gatorna kan det vara skönt att vila fötterna på ett mysigt café på en mindre gata. Höra stadslivet i bakgrunden, känna varma fläktande vindar, väldoftande delikatesser från konditorier och känna välbehag. Självklart har Kiev ett riktig nattliv som passar alla. Vill man avsluta dagen med en drink på en sofistikerat uteservering eller dansa tillsammans med hundratals människor så finner du det här. Kiev har något för alla!