FLYGRESOR till Miami

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Miami. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Miami är den största staden i Amerikanska delstaden Florida! Miami är en stad med vackra stränder, hög kändisfaktor och ett pulserande nattliv. Miami var den första och mest kända badorten i Florida. Klimatet är perfekt och många amerikanska kändisar kommer till stränderna och solar sig i glansen av varandra. Är man den stoltörstiga som vill spendera tiden på stranden är det South Beach som gäller.

Stranden är otrolig vacker och här finns det gott om strandaktiviteter. Senare på kvällen öppnar dansklubbarna sina portar. Nattlivet är intensivt och lätt sofistikerat. Pulsen är hög och på de trendigaste ställena får man garanterat syn på flera kändisar. Butikerna i Lincoln Road Mall och längs Ocean drive kan den shoppingglada ägna sig åt shopping som slår det mesta. Här finner du precis allt! Vill man däremot ge sig ut på upptäcktsfärd är en dagstur till Key West perfekt, eller varför inte ge sig ut på aligatorspaning i naturreservatet Everglades? Det är enkelt och smidigt att bila runt i Florida. Det märks tydligt att USA är bilens förlovade land. Du kör på fina motorvägar och det är lätt att hitta. Ett av de absolut bästa sätten att ta sig runt för att upptäcka Miamis smultronställen.

Barnfamiljer kommer se att Miami är full med unika upplevelser, roliga program och minnesvärda stunder. Staden har millånga oröra stränder och olika aktiviteter för din Miami familjesemster. Det är knappast förvånande att Child Magazine röstade Miami som en av de 10 bästa städer för familjer. Familjer kommer att hitta en skattkista full av aktiviteter, simning, strandsport, camping, vandringar och massa äventyr! Miami´s natur omfattar mer än 263 Country Parks och två nationalparker. Det finns världens flora och fauna gömda i tropisk oas som är större än Miami! Perfekta resemålet för att gå på vandring och känna friluftslivet. Men det finns mer än stränderna och den tropiska tillflyktsorten. Konstkulturen är färgsprakande och är en viktig del för Miami. Stan erbjuder kulturell upplysning genom musik och dans, museer, gallerier, teaterföreställningar och fantastiska festivaler som äger rum under hela året.

Miami, staden som passar alla oavsett ålder. Här kommer såsom kärleksparet, barnfamiljen och de festsugna trivas. Sol, välstädade gator, shopping, nattliv, konst och mycket mer! Det ultimata resemålet för dig som vill upptäcka det bästa.