FLYGRESOR till Helsingfors

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Helsingfors. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Staden har mängder av aktiviteter och historiska sevärdheter som underhåller alla människor i alla åldrar. Fantastisk shoppingmöjligheter och vacker arkitektur som omges av parker. Helsingfors är troligen mest känt internationellt för sin stilrena design men det finns många små butiker som visar en helt ny sida av Finland. Det finns mat, kultur, konst, historia och mycket mer i Helsingfors, även kallad för Helsinki!

De flesta gallerior och varuhus i Helsingfors ligger på bra gångavstånd som gör det enkelt och smidigt att hitta upptäcka mycket.

Kämpgalleria är ett lyxigt köpcentrum som lockar invånare och turister dagligen. Här hittar du kända märken och designkläder. Men i och med retroboomen har vintage- och second hand kläder blivit populärare än någonsin. I staden kan du hitta skatter och riktiga fynd i både butiker och loppmarknader. Ett tips är att besöka butiken Ansa som har kläder, handvalda för att passa dagens mode.

Helsingfors passar både barnfamiljen, kompisgänget och kärleksparet! På Borgbackens nöjespark kan alla få ett riktigt trevlig underhållning. Sedan 1950-talet har Borgbacken besökts av människor under sommaren. Här finns både vilda och lugnare åk som passar alla människor. Den över 50-åriga berg- och dalbnan av trä är forfarande parkens populäraste attraktion. I spelhallarna kan man testa både turen och skickligheten men även möta sina vänner i en match. På somrarna uppträder populära underhållningsartister på utomhusscenen.

Vill man ge sig ut i nattlivet så finns det gott om uteställen att välja mellan. Helsingfors nattliv är fullt av musik, trevliga människor och skön atmosfär. Vill du dansa med hundratals människor tills solen går upp är Helsinki Club ett säkert kort. Klubben har hängt med länge i Helsingfors nattliv och är ännu idag mycket populär bland invånarna. Lördagen är dagen som lockar mest folk och stänger inte portarna fören 04:00. Vill man ta en liten paus från dansandet finns det ytterligare en separat bar som man kan slappna av i och ladda batterierna. De som föredrar däremot rock och vill mest lyssna på musik och prata är Tavastia Club på Urho Kekkonens gata ett måste. Klubben har en alternativ musik som gör att alla kan njuta av musiken. Livebanden drar igång fram till klockan 03:00 på helgerna.

Helsingfors är en relativt liten huvudstad men fullproppad med fantastiska sevärdheter och spännande nattliv. Låt dig inspireras och ta en del av Finlands kultur.