FLYGRESOR till Milano

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Milano. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Det finns gott om shoppingmöjligheter, med stora modevaruhus och spännande butiker längst gränderna. Milano har massvis med vackra byggnader såsom La scala, operan och den mäktiga Duoma. Här finner du shopping i världsklass. Men Milano har så mycket mer att erbjuda, kultur- mat och inte minst fotbollen.

Duoma som även kallas för katedralen byggdes under 500 år och är centralt placerad mitt på Piazza Duomo torget. En annan sevärdhet som ligger ett stenkast bort är Gallerio Victorio Emanuelle II, ett galleri med en mängd vackra målningar och en mycket sevärd arkitektur. Milano har gott om mysiga caféer och små boutiquer som välkomnar en. Vid närheten av galleriet kan du även hitta trendiga butiker som Zara, Siskey och det enorma shoppingvaruhuset la Rinascenta. Det fantastiska med Milano är att man hinner alltid upptäcka minst två saker på en gång. Du kan alltså bekanta dig med arkitekturiska mästerverk samtidigt du utforskar Milanos fantastiska shopping. Tack vare att alt är väldigt centralt beläget i Milano, trots stadens storlek!

En utekväll i Milano startar med happy hour som sedan går över till clubbing omkring tolvslaget fram till fyra på morgonen. De populäraste nattklubbarna hittar man vid distrikten Brera men även vid området Corso Cromo. Klubben Brera ligger i det mer sofistikerade Jamaica med en stor uteservering som överblickar distriktet. Klubben går du till för långa diskussioner med spännande människor, ibland har Jamaica varit ett mycket populärt tillhåll bland författare! Det finns nattliv för alla tycke och smak i Milano. Invånarna välkomnar en och samtalar mer än gärna. Perfekta staden för att knyta nya band och upptäcka den fantastiskt vackra kulturen!