FLYGRESOR till Melbourne

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Melbourne. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Melbourne en spännande stad med stora kontraster. Här kan du promenera längst gatorna och träda in i en ny värld. En stadsdel kan skilja sig enormt från en annan. Detta är det charmiga med Melbourne! Här möter du det högteknologiska, bohemiska och stilfulla som skapar en aning förvirring.

På senare dagar har staden legat i skuggan av Sydney men allteftersom börjar människor föredra Melbourne framför sin storebror. En av anledningarna till detta är att pulsen är lugnare här, människor är harmoniska och inbjudande men det är även billigare att leva här. Melbourne har ett smeknamn ”Trädgårdsstaden” på grund av sin grönskande natur och stora antal av parker. Här kan du fly från trafiken på en sekund genom att sätta sig i en vacker park. Staden har även ett mycket stort utbud av hotell med olika budget och standard.

Staden har en fantastisk historia som bör upptäckas. Njut av utsikten och de magnifika husen men glöm inte bort att bekanta dig med Melbournes mångkulturella historia på någon av stadens museum. Du behöver inte åka långt för att hitta nöjen. Oavsett vad man har för tycke och smak så har Melbourne något för alla. Här finner du klubbar, barer, teatrar, shopping och mycket mer. Nattlivet har något för alla och med sina 1 000 barer, klubbar och varierande slag så finns det stora möjligheter.

För att upptäcka Melbournes färgsprakande kultur och natur är ett besök på Melbourne Observation Deck ett måste. Stadens bästa utsikt får du härifrån. I det 253 meter höga Rialto Towers! Tornet är det södra halvklotets högsta kontorsbyggnad och det är turisternas favorit nöje sedan 1994. Men även Chinatown är omtyckt av invånarna men även turisterna. Denna färgstarka lilla Chinatown är belägt mellan Swanston street och Exhibition street. Området består av ett antal kinesiska restaurang och butiker som drivs av en del av stadens kinesiska invånare. Även om magen inte trånar efter en middag är det värt ett besök. Här kan du promenera länge i den exotiska stadsdelen och inspireras av vacker arkitektur. Eller varför inte ta en utflykt till utanför staden och upptäck den pittoreska och exotiska naturen runtomkring. Melbournes natur är sagolik och spännande!