FLYGRESOR till Tokyo

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Tokyo. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Tokyo är en unik stad som har allt och lite till. Även om staden är främmande med ny kultur sägs det att man alltid känner sig hemma. Men det är lätt att man blir en i mängden i Japans huvudstad och det är just det som är charmen. Här behöver du inte trängas med andra turister utan trängs istället med invånarna i den fantastiska storstadslivet.

Tokyo ligger på ön Honshu, precis som betydelsen av namnet Tokyo avslöjar, på öns östra sida.

Tokyo är Japans huvudstad som ligger vid stilla havet. Turister väljer oftast att besöka staden på vår och höst på grund av att somrarna kan vara olidligt varma. Det finns gott om nöjen som både passar barnfamiljen och kärleksparet. Disneys temaparker är knappast obekant för någon. Disneylandet ligger i Urayasu, Chiba som är strax utanför Tokyo. Denna park var den första park som byggdes utanför Amerikas gränser och öppnades år 1983. Här finns det åkattraktioner både för den våghalsiga och lugna. Parken har även många grönområden just för att alla besökare ska kunna trivas bättre och röra sig smidigare. Disneylandet har fyra teman, Adventureland, Westernland, Fantasyland och Tomorowwland! Här finns det något för alla och en dag här fylls av skratt och spännande höjder på berg-och dalbanorna.

Det finns mängder av sevärdheter och aktiviteter som bara väntas på att bli upptäcka. Staden är alltid vaken och välkomnar en. Med sina färgsprakande godisbutiker intill skyhöga byggnader skapas en helt ny värld som bara existerar här i Tokyo. Låt dig inspireras av alla färgstarka reklamskyltar, spännande mat och butiker med främmande ting. En resa hit kommer öppna upp ögonen för nya stilar och kulturer. Varje söndag klär ungdomar sig i en mängd olika stilar som kallas för Lolita, visual kei och cosplayers. Deras kläder är utöver det vanliga och har blivit en stor trend för unga människor. Dessa ungdomar möts upp på Jingu Bridge som är en gångbro över till Harajuku som är ett stort shoppingområde. Här hittar man internationella varumärken och mycket mer.

Tokyo är en storstad med färgstark kultur. Låt dig upptäcka en ny värld som bara finns här. En unik upplevelse som garanterat ger dig fantastiska minnen för livet!