FLYGRESOR till Manchester

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Manchester. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Manchester är Englands knutpunkt där middagar och nattliv blir en härlig helhet. Med ett komplett utbud av alternativ för den som vill äta ute, dricka ute eller njuta av sena nätter med bra musik. Som Englands näst största stad är Manchester full av spännande sevärdheter och pulserande nattliv. Här finns något för alla smaker oavsett om du är intresserad av konst, historia, sport, utomhusliv, eller bara ett bra ställe att äta och dricka så kommer du att hitta det här i Manchester.

En av de populäraste sevärdheterna i Manchester är ett besök på Old Trafford, den legendariska hemarenan för ett av världens mest berömda fotbollslag. Återupplev triumferna, tragedierna och troféerna när du deltar i den interaktiva turen som innehåller besök i Trophy Room och Hall och Fame av detta europeiska topplag. Besökare får också den fantastiska möjligheten att gå genom spelartunneln, sitta i omklädningsrummen och se ståtliga stadion direkt från tränarens plats. Självklart finns det flera bra souvenirbutiker på plats där du kan ta med en äkta souvenir för alla fotbollsfans som finns i ditt liv. Bättre än så blir det inte för den som älskar sporten fotboll!

Det finns gott om sporthistoria men även ett intensivt nattliv som passar alla tycke och smak. För fin europeisk middag finns River Bar & Restaurant där Eyck Zimmer finns. Han är en prisvinnande kock som lagar fantastisk mat som ger dina smakkörtlar en ny smakupplevelse. Låt dig överraskas av den kulinariska trollkonsten som erbjuds här på restaurangen vid ett av Manchester femstjärniga hotell. Den regelbundet roterande menyn kombinerar förstklassiga lokala ingredienser med det bästa av europeiska maträtter. Efter en middag här är du redo för nattens festligheter. Manchesters nattliv har ett stort utbud av bra barer, pubar och klubbar som är värda att besöka. Föredrar du ett modernt nattlivställe så kommer du säkerligen att tycka om den nutida dekoren och kvalitetsdrinkarna som Bluu har. Förutom att det ligger centralt och lätt att gitta så är även personalen vänliga och har riktigt bra priser. Mojo är däremot ett bra ställe att tillbringa natten på, med ett färgsprakande utbud av cocktails och riktigt bra dansmusik och fantastisk partyatmosfär. Här kan du dansa långt in på natten! För den som föredrar underground-klubbar är Jillys Music Box det bästa stället. Med 70-tals musik i bakgrunden och mörk inredning trivs den äkta rock´n´roll personen som bäst. Här spelar även lokala band som säkert kommer bli berömda i framtiden. Perfekta stället för att lyssna på klassiker och upptäcka ny musik.

Manchester låter bra, smakar bra och ser bra ut. Här finns det något för alla och en resa hit kommer få dig att vilja resa tillbaka år efter år.