FLYGRESOR till Toronto

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Toronto. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Toronto ligger i Kanada och är provinshuvudstad i Ontario. Toronto erbjuder en mängd av spännande aktiviteter och nöjen! Museer, teatrar, festivaler och en mängd stora sportevenemang.

Toronto mest populära attraktion är CN Tower som är den högsta ”free standing” byggnaden i västra hemisfären. Här kan den våghalsige uppleva en spännande ”handsfree-promenad” på en extern avsats av tornet.

Blicka ner mot stan medan du nästan hänger från kanten. Besökare som vill vara närmare marken kan ta den natursköna färjan Toronto Island som ger ett bra fototillfälle. Cykla, picknick och utforska Centreville! Här kan både unga och gamla roa sig med mängder av aktiviteter. Efter en fullspäckad dag med nöjen kan det passa bra med en bit mat. Varför inte besöka världens bästa matmarknad St Lawrence Market. Prova den berömda bacon smörgås på Carousel bageri. I närheten kan du tullbringa eftermiddagen på Hockey Fall of Fame och få din bild tagen med Stanley Cup.

Toronto är en spännande storstad som aldrig sover. Det är upp till dig hur dagen ska bli, för oavsett vad du letar finner du det här. Nattlivet är intensivt och invånarna älskar att roa sig. Från att ta ett glas rött med vännerna och prata av sig till att dansa på den populäraste klubben med hundratals människor. Nattlivet passar alla oavsett tycke och smak! Låt dig omringas av höga byggnader, blinkande reklamskyltar och ständig rörelse. Det underbara med Toronto att trots den ständiga trafiken och rörelsen är atmosfären avslappnad och trevlig. Det är inte svårt att hitta en grönskande park för att äta sin take-away mat eller ett mysigt café för att njuta en kopp kaffe medan stadslivet hörs i bakgrunden. Och som om det inte vore nog, är Toronto belägen intill vattnet som bidrar till en härlig miljö. Storstaden omges av skön natur som får en att slappna av. Med sina 80 olika etniska tillhörigheter och att det talas 100 olika språk gör detta Toronto till en av de mest multikulturella städerna i hela världen! Så känn dig som hemma när du besöker denna fantastiska stad.