FLYGRESOR till Larnaca

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Larnaca. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Larnaca är en semester som passar barnfamiljen perfekt. Här är kombinationen av sol, bad och stad underbar. Efter den turkiska invasionen på Cypern år 1974 blev Larnaca öns tredje största stad och en av de mest omtyckta semesterorterna. En livfull och cypriotisk atmosfär, närhet till många av öns kulturskatter och ett härligt strandliv.

Trottoarcaféer och tavernor så långt ögat kan nå. Det är längs den lyxiga strandpromenaden, Seafront, som det mesta händer. Här kan du vila benen mellan en rad trottoarcaféer, restauranger och tavernor som är omtyckta både av turister och cyprioterna själva. Larnaca har en rik cafékultur och invånarna älskar att socialisera sig över en kopp kaffe eller en lunch och på kvällen dansa. Huvudgatan som ligger bakom Seafront har ständigt rörelse och en stor mängd av butiker. Och på andra sidan om den ligger även de gamla stadsdelarna med sina gyttriga, smått orientaliska kvarter där du kan strosa omkring och fönstershoppa i de exklusiva butikerna. Efter en förmiddag på stranden och lunch på huvudgatan kan det passa bra att köpa härliga grönsaker på grönsaksmarknaden. Perfekt inför en picknick eller heldag på stranden. Köp med dig färska frukter och sätt dig i en grönskande park eller varför inte en färsk annans innan du beger dig till stranden ännu en gång.

Larnaca är en stad med fascinerande sevärdheter. För kulturhistoriskt intresserade finns det mycket att se, både i och utanför Larnaca Cypern har en lång och intressant historia som upptäcks bäst genom att resa runt ön på egen hand. Det är bara att ta någon av de många lokalbussarna som utgår från centrum och bege dig ut på äventyr. Du kan också hyra taxi eller hyra egen bil. Ett tips för den som vill upptäcka Cyperns vackra natur och spännande platser är Paphos, Troodosbergen och Nicosia på lagom utflyktsavstånd.

Larnaca är en mysig stad som ger dig möjligheten att ladda batterierna. Nattlivet bjuder på till dans för den dansglada, restauranger för alla smaker, rik cafékultur och härligt strandliv.