FLYGRESOR till Ho Chi Minh

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Ho Chi Minh. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Här kan du uppleva Asien både på landet och havet. Varför inte ta en fruktstund på en flytande marknad. Ho Chi Minh är en storstad, och vi talar inte bara om de motorcyklar som vallfärdar gatorna utan en högoktanig stad av handel och kultur som har drivit hela landet framåt med sin gränslösa energi. Vandra genom tidlösa gränder eller myllrande marknader, tidigare fallfärdiga träbutiker som säljer silke, kryddor, korgar eller snabbspola in i framtiden till eleganta skyskrapor, gallerior gourmetrestauranger och minimalistiska barer.

Även om staden ständigt utvecklas så lyckas kulturen bevaras. Här kommer du få minnesvärda samtal och kittlande smaker.

Här bland folkmassan och den ständiga trafiken finns det flera smultronställen som ger dig total avkoppling. Både utanför storstadslivet och i centrum. Spa Tropic är ett bra ställe att skämma bort sig själv med en massage. Detta vackra spa erbjuder en rad aromterapi och ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och terapeutisk massage. Det är alltid rörelse i Ho Chi Minh, människor är på väg någonstans eller sitter och äter sin frukost på de låga pallarna vid någon gatuservering. På kvällarna är de flesta ute och ägnar sig åt stadsbornas favoritsysselsättning – promenader längst stadens gator.

Det finns många sätt att upptäcka stadens vackra konst. Staden är fullmatad med konstgallerier. På D Dong Lhoi finner du en handfull gallerier som alltid har guldkorn. Du hittar förstklassiga arbeten på Blue Space Gallery. Det finns många sevärdheter i Ho Chi Minh som nästan kan röra till det i huvudet. Runt nästan varje hörn hittar man något nytt och spännande som man vill utforska. Giac Lam Pagoda är en av stans äldsta tempel. Det är en fantastisk atmosfärisk plats full av förgyllda statyer, färgglada väggpaneler och imponerande 32 meter hög. För sjuka och äldre är detta tempel ett hopp. Templet har en bronsklocka som sägs kunna besvara böner. Hem för flera munkar, innehåller den buddhistiska pagoden även aspekter av taoism och konfucianism. Detta tempel, pagod, är värt resan hit från centrum som är en av stadens kulturella reliker.