FLYGRESOR till Riga

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Riga. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Staden har även ett pulserande nattliv som passar alla, oavsett tycke och smak. Det finns ett imponerande utbud av restauranger och en rik cafékultur. Vill man slippa trafik och mötas av mysiga gränder är gamla stan i Riga perfekt. Det är litet men gör det lätt att ta sig runt överallt genom att promenera. Stanna till på en pub på Lovutorget och ta ett glas rött och låt tiden rinna förbi. Här är priserna låga så shoppingmöjligheterna är stora. Tack vare detta är det perfekt att satsa på ett lyxigare hotell som det finns gott om!

Riga är en plats för både avkoppling och nöjen. Det finns gott om spaanläggningar som både turister och invånare besöker ofta. Efter en skön halvkropps-masage är man redo för att besöka nationalparken i Sigulda, spela en runda golf eller för den mer äventyrliga utforska sandstensgrottor! Senare på kvällen öppnar klubbarna portarna och stänger inte fören morgonen gryr. Här finns det uteliv för kompisgänget och kärleksparet. Från lyxiga uteserveringar med jazz som bakgrundsmusik, eller varför inte dansa med hundratals andra människor från hela världen! Rigas nattliv har vuxit explosionsartat de senaste åren. Det är inte svårt att hitta en klubb som passar just dig. Nöjesanläggningarna ligger utspridda över hela staden, men Gamla stan är känt för att ha de livligaste diskoteken. Rigaborna föredrar dock att gå ut på någon av stadens irländska pubar, spelar biljard eller kastar pil. För den som vill dansa inpå morgonen är Club Essential perfekt. Klubben är en av de största i Riga och har tre våningar och sex barer. Här finns både fullproppade dansgolv och mer avkopplade barer.

Något som man inte bör missa är det ryskinspirerade lettiska köket när man besöker Riga. Det finns gott om restauranger i staden om du vill prova på de lokala munsbitarna. Var beredd på nya smakupplevelser.

Riga är en perfekt stad som har en avslappnad atmosfär. Här kan du ladda batterierna och upptäcka en ny del av det bästa som världen har att erbjuda.