FLYGRESOR till Paris

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Paris. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Du kan se alla weekendresor till Paris på vår systersajt: Sök weekendpaket till Paris

Staden med kärlek i luften och väldoftande blommor hängande ner från balkongdörren. Medan kärleksparet håller om varandra med Eiffeltornet i bakgrunden sjunger fåglarna.

Även om Paris är centrum för romantiken passar den även för kompisgänget och barnfamiljen! Paris är världens mest besökta stad och är i det närmaste magiskt med kanske flest kända landmärken i världen. Här finns det vi alla känner till, Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren. Paris är även centrum för konsten, gastronomin och modeindustrin.

En av världens mest kända landmärken är Eiffeltornet med sina 324 meter över marken. Varje år besöks tornet av cirka 6 miljoner turister! Det var Gustave Eiffel som fick i uppdrag att bygga det spektakulära tornet, året var 1889. På sina 10 000 ton och 1 665 trappsteg är Eiffeltornet en av världens vackraste byggnadsverk. Tornet står på Champs de mars och är öppet för allmänheten alla dagar, året runt. Ett tips är att komma tidigt på dagen om du vill undvika att stå i kö.

Nöjeslivet i Paris är fullsprakande! Här finns nöje för alla människor i alla åldrar. Du som reser kan ha en kul semester enbart för den fantastiska shoppingens skull. Men det finns också mycket annat i form av nöjesparker och nattklubbar. Något som passar både barnfamiljen och kärleksparet är den största turistmagneten Disneyland! Med sina 12,4 miljoner besökare varje år är Disneyland en av världens största nöjesparker som lockar turister från varje nation. Paris har massvis med nöjesparker i olika former. Såsom Aquaboulevard Water Park, Sea life val d´Europa, Parc Astérix och La Mer de Sable. Nöjesparker i alla smaker!

När solen har gått ner vaknar nattlivet till liv. Här får du den ultimata chansen att upptäcka Paris från en av sina bästa sidor. Runt varje hörn finns det barer och klubbar för alla tycken och smaker. Ta och njuta av ett glas rött i en romantisk, sofistikerad miljö, eller ge dig ut för att dansa med hundratals människor och klubba tills solen går upp igen! Paris har några av världens bästa klubbar. Le Sancerre är ett välinrett uteställe med sina lyxiga, mörka träslag och sin rejäla terass. Här får du en vacker utsikt över de mest romantiska gatorna i Montmartre. Vill du däremot dansa till morgonen gryr är Le Batofar det rätta stället att vara på. Den här synt- och elektroklubben är utöver det vanliga!

Paris en förtrollande storstad med fantastisk natur och atmosfär. Kärlekens stad!