FLYGRESOR till Los Angeles

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Los Angeles. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Los Angeles är ofta förkortat som LA men även kallad för City of Angeles som är den största staden i delstaden Kalifornien och den näst största i USA. Det behagliga klimat, kändistätheten och vackra stränderna lockar turister hit varje år. Staden har ett subtropiskt klimat med heta, torra och långa somrar. Det finns massvis med aktiviteter och mycket att upptäcka.

Från restauranger, nattliv, kultur, sport och olika konserter till vackra stränder, Los Angeles passar alla! För den kulturintresserade finns det massvis med museum. Bland annat, Museum of tolerance, Forest lawn, och Kidspace Children´s.

Nattlivet i Los Angeles erbjuder på oändlig underhållning och nöjen. Oavsett om det är en lugn drink med den speciella personen eller dansa hela natten med tusentals andra människor. I Downtown pulserande nattliv finns LA live och många barer och nattklubbar. I Hollywood finns möjligheten att klä sig för att imponera på Universal Citywalk eller The Colony. Hollywood har allt från Hard Rock Cafe till pianobarer. Eller varför inte lyssna på en ståuppkomiker och skratta en hel kväll! Kulturen är färgstark och har massa att erbjuda. Teatrar, dans, film, litteratur, musik, mode, konst i olika former och mycket mer. Det är inte konstigt att Los Angeles sägs vara världens underhållning. Los Angeles är drömmarnas stad för miljontals människor. En resa hit ger dig garanterat nya livserfarenheter och minnen.

Stränderna i Los Angeles är i stort sett lika kända som själva staden. Här finns miljöerna vi alla känner igen från filmer och Tv-serier. Vi alla har drömt om att en gång själva få besöka. Något som är bra att veta inför strandbesöken är stränderna oftast har varningssystem med hjälp av flaggor. Dessa berättar om det är säkert att ge sig ut i vattnet. Är man osäker på flaggorna finns det ofta livvakter i närheten som kan hjälpa dig. Några av Los Angeles och USAs bästa stränder är bland annat Santa Monica, Venice Beach, Paradise Cove och Zuma Beach. Den sistnämnda är ett paradis för surfare. Hit kommer surfare från hela världen för att testa vågorna!

LA, City of Angeles, är det ultimata resemålet. Borta bra men Los Angeles bäst. Här kommer du garanterat känna dig som hemma i det behagliga klimatet och alla upptäckter.