FLYGRESOR till Lanzarote

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Lanzarote. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Hit kommer människor från världens hörn för att få läka. Lanzarote är en spansk ö i ögruppen Kanarieöarna i Atlanten, men även kallad för paradiset. Här finner du total avkopling i det varma och soliga klimatet. Ön har över 300 vulkantoppar som gör platsen till ett förtrollande månlandskap.

Miljön skiftar i rosa, purpur och okra och därmed kallas även för Eldens ö. Utforska underjordiska grottor, tunnlar och snorkla i sjöar. På denna fantastiska ö blir även stillsamma en äventyrare. Hit kommer människor som vill utforska naturens krafter, ladda batterierna på stranden eller bemästra vågorna på surfbrädan.

Lanzarote sägs vara en läkande ö. Den behagliga temperaturen, solens strålar, rena luft, havsvattnet och privilegierad omgivning får människor att resa hem med nya krafter. Denna ö är en unik plats för att njuta och försäkra sig om relax, välbefinnande, skönhet och hälsa. Även om Lanzarote är den perfekta semester för att endast slappna av på stranden så har ön fantastiska smultronställen och nöjen. Vulkanfältet Timanfaya är en nationalpark som bjuder på spännande gelogiska fenomen och innehåller 180 växttyper. Passa även på att besöka den världsberömda arkitekten Céasar Manriques hem! Här hyser både hans stiftelse och en fin konstsamling med verk av bland andra Picasso, Míro och Chillida. Huset är ett perfekt exempel på Céasar Manriques konst. Vill man uppleva ännu mer konst finns det moderna konstgalleriet Castillo de San Jose Museum på ön. Detta museum är inrymt i ett gammalt militärfort, byggt för att skydda ön mot piratattacker under 1700-talet.

Lanzarote har mängder av spännande grottor, vattenhål, kultur och stränder. Här finns i princip allt för att finna total harmoni. Res hit och uppäck den läkande kraften som Lanzarote har.