FLYGRESOR till Las vegas

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Las vegas. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Vad som händer i Las Vegas stannar i Las Vegas. Här sparas det inte på något och det finns mer än bara spelbord och enarmade banditer. Las Vegas är sinnebilden för amerikansk verklighetsflyt med sina neonskinande kasion och hotell. Längs med huvudgatan som är den berömda "strippen", överträffar hotellen med varandra häftig aritektur och högklassig underhållning.

Denna färgsprakande stad sover aldrig och välkomnar alla. Låt dig förtrollas av den fantastiska atmosfären och spännande nattliv.

Las Vegas är världens spelstad nummer 1. Hit kommer människor från världens hörn för att testa sin tur i spel och uppleva ett nattliv utöver det vanliga. Här har även de riktigt stora artisterna uppträtt någon gång, som Elvis Presley, Liza Minelli, Madonna och Liberace! Att vandra runt i denna blinkande stad är som att hamna i en ny värld. Även om Las Vegas centrum har underhållning så det räcker och blir över så finns det så mycket mer än blinkande skyltar och vinster. Möjigheten för att ge sig ut på äventyr och utflykter. Lake Mead är USA´s största konstgjorda sjö som ligger vid Colorado floden. Denna fantastiska utflykt är ett populärt turistmål som är fullt av aktiviteter som vattenskidor, jetski och fiske. Men du som reser har även en chans att uppleva den spektualära synen av ett av världens sju underverk! Grand Canyon skapades av Colorado floden för miljoner år sedan och är cirka 446 km lång och 6-20 kilometer bred. Detta är en av de första national parks i USA.

Las Vegas kan knappt beskrivas utan måste upptäckas. Nöjen finns i överflöd, utsökt mat, golf, föreställningar och vilda nattklubbar. Hela Las VEgas kretsar kring nöjen, spel och mat! En resa hit är som att uppleva en fantasivärld. Spela golv på några av världens mest exklusiva golfbanor. Välj och vraka mellan alla föreställningar och konserter som spelas i Las Vegas året runt.