FLYGRESOR till Lissabon

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Lissabon. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Här kan man ladda batterierna bland vackert väder, historiska sevärdheter och fyrstjärniga hotell. Lissabon har en härlig atmosfär som välkomnar en. Det perfekta resemålet för en weekendresa! Det är en livlig, charmig och spännande stad med många barer och diskotek. Eftersom staden ligger intill havet bjuder staden på exklusiva restauranger som serverar deras specialiteter, utsökt fisk och skaldjur.

Här kommer du långt med en lätt plånbok, vilket lockar många turister. De senaste 20 åren har priserna rustats upp rejält men ändå relativt billiga. Passa därför på att lyxa till det genom att boka extra fint boende. Tröttnar du på stadslivet kan du ta en kort resa till någon av alla vackra stränder som ligger strax utanför staden. Ta ett svalkande dopp i havet, promenerade på den vackra stranden och få en solbränna.

Lissabon, där stranden möter storstaden. En semester full med avkoppling! Det perfekta resemålet för livsnjutare som inte kan hålla sig ända till sommaren för att koppla av på uteserveringar, flanera längs stranden eller utforska stadens kulturliv. Det är enkelt och smidigt att upptäcka stadens charmiga kultur och sevärdheter. Börja uppifrån vid borgen Castelo de sao Jargo och arbeta dig neråt. Staden har en historisk stadskärna med vackra byggnader och andra sevärdheter, men också vackra vyer som man inte får gå miste om!

Är man en person som älskar att fika är Lissabon perfekt. Staden har nämligen en stark cafékultur. Därmed kryllar staden av mysiga fik och restauranger med uteserveringar. Här kan du hitta mat från hela världen på stadens menyer. Lissabons egna matkultur bär på starka influenser från sina kolonier i Sydamerika, Afrika och Asien.

Lissabon har även som många andra storstäder ett pulserande nattliv. Staden har massvis med trendiga nattklubbar och barer, men också av klubbar med den portugisiska, förtrollande bluesmusik fados. Ett utmärkt sätt att avsluta en avkopplande dag! En dag fylld med utflykter, golf, shopping eller skön avslappning på stranden.