FLYGRESOR till Warszawa

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Warszawa. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Warszawa har en fantastisk shopping som lockar människor från alla världens hörn. Här finns det flera stora shoppinggallerior och utbudet är utöver det vanliga. I Polen görs det även vackra smycken, speciellt i silver men landet levererar även en fantastisk utbud av konst och antikviteter. Området mellan kulturpalatset och gatan Krawskie Przedmiescie har en bred och varierad shopping som passar alla smaker.

Marknaden som sker vid Kulturpalatset är en marknad som numera är inbyggd i två låna hus. Här hittar du kläder, skor, glas, porslin, väskor, märken och mycket mer.

Vissa städer förknippas ännu idag med mycket grått. En tvivelaktig militärpakt, ett hemskt krig, ett folk i klätt i trista täckjackor. Men allt detta är historia nu! Warszawa är nytt och fräsch, även en av Europas mest levande storstäder. Staden har en fantastisk vacker miljö med sina pastellfärgade öppna torg och vindlande gränder. Längst floden Wislas ligger trevliga små ölstugor som har en charmig atmosfär. Här dricks det pilsner av högsta europeiska klass och äts starka korvar tills solen går upp. Nattlivet är pulserande och exhibitionistiskt. Här finns det något för både kärleksparet och ungdomsgänget. För lite lugnare tempo och tjusig miljö är Sklad Butelek perfekt! Eller varför inte prova på att dansa loss på technoklubben Saturator. Här finner du en känsla av rå dekadens och pulserande dansgolv. På kort tid har klubben Senpszczoly blivit ett populärt sätt att avsluta en utekväll på.

Det är lätt att bli överraskad i Warszawa! Runt nästa hörn ramlar du in i en innergård, tar sig några trappor upp i ett slitet bostadshus och plötsligt hittar man en ny klubb. Staden Warszawa har många sevärdheter och spännande nöjen. Här finns bland annat en av Europas största utomhusmarknader, somrarnas Chopinkonserter i gröna parker, praktfulla slottet Wilanow, kulturpalats och mäktiga katedraler. Här finner du alltid något nytt och spännande runt varje hörn!

Besök Warszawa och upplev den magiska atmosfären och upptäck staden som än så länge är genuint och relativt exploaterad. Den här staden kommer inom en snar framtid bli en populär turistort, så passa på att få en smak av den oberörda kulturen!