FLYGRESOR till Orlando

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Orlando. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Här i Orlando finner du några av världens främsta attraktioner och sevärdheter. Här finns det nöjen för hela familjen. Dessutom finns det gott om härliga soliga dagar och underbara stränder. Florida är välkänd för sina turistattraktioner och erbjuder någonting för hela familjen.

I mitten av den amerikanska delstaden Florida ligger staden Orlando. En av de största och mest välkända besöksmålen är Walt Disney World. Även om Orlando har en mängd av spännande attraktioner så slår Walt Disney World alla andra i hästlängder. Detta är den allra främsta anledningen till att resa till Orlando. Världens största lekpark som ligger på ett område större än Manhattan. Nöjen och underhållning finns i överflöd och den är fantastiska parken charmar alla människor, oavsett ålder. Med hög kvalitet på allt från attraktioner, hotell och restauranger till underhållning och golfbanor. En resa hit ger dig garanterat ett minne för livet.

Disney World temaparker tar aldrig slut. I sagolandet Magic Kingdom kan barnen skaka hand med Musse Pigg, titta in i Törnrosas slott eller upptäcka havet med kapten Nemos u-båt. Och där träffar du bland annat tigrar, lejon, giraffer, flodhästar och elefanter. I Epcot framtidsvärld är temat teknologi, uppfinningar och kultur från världens hörn. Här kan den som vill prova på livet som en astronaut i ena sekunden och sedan besöka vikingar eller samurajer i nästa. När kvällen intar kan du roa dig på nöjeskvarteret Downtown Disney där även den mest kräsna hittar utsökt mat på en av restaurangerna. Även här finns det nöjen oavsett tycke och smak.

Orlando är känd som nöjesparkernas stad men det finns också annat att göra. När man har tröttnat på nöjesparkerna och vill uppleva nattlivets pulserande anda så hittar du även det i Orlando. Här finns det nattliv i form av uteställen, musik och dans. Området Church Street Station är ett måste för nattugglan. Området är ett enda stort nöjeskomplex som har en uppsjö av nattklubbar och pubar. Som det låter på namnet är området från början en järnvägsstation som numera förutom nattliv innehåller hotell, shopping och restauranger. Här kan du lyssna på allsköns musik och finner en blandning av jazz till rock och country. För den mer dansglada så finns det flera klubbar att välja mellan. En klubb som ligger i området är Club Paris Orlando som Paris Hilton är självaste hotellarvtagerskan. Hon har designat klubben och detta lockar både invånare och turister. Njut av frozen drinks och blicka över dansgolvet!