FLYGRESOR till San Fransisco

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till San Fransisco. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Behagligt klimat med geografiskt läge mellan Stilla havet och San Franciscobukten ligger San Fransicso. Staden ligger på änden av en halvö och har ungefär 3,4 miljoner invånare. San Francisco är berömt för den kalla sommardimman, de branta kullarna, stilblandningen av viktoriansk och modern arkitektur. Även för det vackra läget med stora stränder som möter havet runt om staden.

Staden har många sevärdheter och berömda attraktioner. Bland annat Golden Gate-bron, Alcatraz, kabelspårvagnarna, Transamerica pyramiden, Coit Tower och Chinatown. Bästa tiden att upptäcka kultur, cocktails, DJ eller en jazzsolo är på natten. Här finns det nya sätt att upptäcka nattlivet på! Det är på natten San Fransicso´s uteliv vaknar till liv. En natt med musik, barer och lounger för alla smaker. Från stora dansklubbar till en cool jazz lounge eller en rolig natt av stand-up!

Många besökare lockas av shoppingen som San Fransicso har att erbjuda. Från lyxiga butiker till funky specialbutiker, här finns allt och lite till! Letar du efter unika skatter att fynda är detta resemålet för dig. Massvis med butiker med unika varor finns längst gatorna. Som en av de mest tättbefolkade platser i världen, är San Fransicso också hem för några av de mest trångt kommersiella utrymmen. I hela staden hittar man butiker som ägs av samlare och entreprenörer som gjort det till sin specialitet att gräva upp sällsynta skatter. Bland annat The African Outlet är en liten butik med smycken hängande i taket. Affären är bokstavligen fullproppad med saker med afrikanska rötter. Här kan du finna masker från Mali och amuletter från hela Afrika och mycket mer. Är du däremot en person som älskar vintage och udda saker är Cookin´ butiken för dig. Ägaren, Judith Kaminsky öppnade butiken när hon insåg sin personliga samling av köksobjekt och prylar från loppmarknader. Judith vet utan tvekan vad en loppisfyndare söker och har allt i sitt sortiment!

San Fransicso har flertal stränder som passar både barnfamiljer och kärleksparet. China beach är en undangömd strand som ligger mellan Lands end och Baker beach. Denna skyddade fika av strand är perfekt för picknick, avslappning, säkert för lekglada barn och har en spektakulär utsikt över Marin Headlands och Golden gate. Det sägs att strandens namn är döpt efter en kinesisk fiskare som för länge sedan slog läger på stranden.

San fransicso är en stad med vacker natur, pulserande uteliv och färgstark kultur. Staden passar alla, för alla åldrar! Den välkomnande atmosfären får vem som helst att trivas, Välkommen till en livfylld stad!