FLYGRESOR till Mallorca

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Mallorca. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Mallorca är ett populärt resemål, många åker med charter till Mallorca, trots detta lyckas denna lilla ö behålla en hemtrevlig atmosfär. En rese hit ger dig garanterat soliga dagar med milslånga sandstränder, smaragdfärgade badvikar, god mat och pulsernade nattliv.

Mallorca passar för alla oavsett ålder. Barnfamiljer väljer främst Alcudia medan de som vill mer smak av nattlivet söker sig till Palmabukten.

Även om Mallorca är en liten ö, knappt större än Gotland, så kommer turister hit år efter år. Detta är ett solklart tecken att ön är ett litet paradis. I ett ihärdigt miljöarbete har de tio senaste åren utvecklas Mallorga till att åter bli det paradis det en gång var. Vandringsleder rensas upp, gamla gårdar restaureras, trädgårdar underhålls och hotell som förfallit rivs ner samtidigt som nya hotell byggs upp som måste ha stora omgivande grönområden och trädgårdar. Mallorca utvecklas ständigt men har alltid lyckats bevara sin fantastiska miljö, varma atmosfär och bekvämlighet. Maten är lika gudomlig som ön i sig. Njut av havets läckerheter vid någon av den exklusiva marinans fantastiska restauranger.

Den här paradisö är full med äventyr och sevärdheter. Mallorca är som gjord för att upptäckas. Tack vare att ön är såpass liten är avstånden aldrig för långa. Stanna i någon by, ta en kaffe på torget och möt gubbarna i ett schackparti, blicka ut över de terrasserade dalarna med havet som ständig fond eller sitt i skuggan under ett uråldrigt olivträd. Även om Mallorca är en turistort så märks den spanska kulturen av. Hälften av öns befolkning bor i huvudstaden Palma som är en färgsprakande spansk storstad. Här kan du promenera i den gamla stadsdelens smala gränder, shoppa i exklusiva butiker eller välsorterade varuhus eller flanera längs med strandpromenaden. I Palma bjuds det på ett livligt nattliv, mängder av diskotek att välja mellan!

Mallorca är en av världens mest älskade resemål. Inte konstigt med den sköna stämningen på tapasbarerna, böljande vallmofält, grönskande olivlundar, hav, berg och finkorniga stränder med azurblått hav. Mallorca, det lilla fantastiska paradiset!