FLYGRESOR till Malmö

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Malmö. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Här kan du ladda batterierna i de gröna parkerna mitt i centrum eller delta i storstadens puls. Du behöver inte gå långt för att uppleva mycket, sevärdheter och sightseeing finns nästan runt varje hörn. Konst, utställningar och museer, Malmö har ett rikt kulturutbud. Här finns det nöjen för alla människor, oavsett ålder.

Teater, opera, konserter och mycket mer. Staden är livlig och i ständig rörelse, vill man dock varva ner och hämta andan finns det gott om vackra parker. Kungsparken är Malmös äldsta offentliga park som byggdes år 1872. Den anlades som en engelsk park och består av en mängd exotiska träd.

Staden lockar många kända musikanter och arrangerar konserter. Debaser är en mötesplats som som ligger i Folkets park. Denna klubb öppnar upp sina portar för alla musikintresserade människor. På somrarna är uteserveringen öppen, som är ett rent nöje att befinna sig på. Här finns det gott om soffor, kulörta lyktor och stora trädkronor samt en liten scen. Den större scenen finns inomhus, där bland annat Eldkvarn, Chromoeo, The fall och M83 har spelat på. Nattlivet i Malmö är pulserande och har ett stort utbud av pubar och klubbar.

Fritidsaktiviteter finns i överflöd och det är bara fantasin som sätter stopp. Barnfamiljen kan underhålla sig med Leos lekland, Cokart City, Ekologilekplatsen, Djungellekplatsen och mycket mer! Efter en fullspäckad dag med spännande aktiviteter kan det passa bra med en måltid. I Malmö finns det restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Falafel, husmanskost eller indiskt, chansen är stor att du finner restaurangen du letar efter i Malmö. Staden har även en rik cafékultur, perfekt för kaffeälskaren.

Shopping i Malmö erbjuder gott om möjligheter till att finna fynd. Kände märken, stora kedjor och exklusiva butiker men även spännande andra hands butiker. I Malmö kan du njuta av shopping när den är som bäst!