FLYGRESOR till Kapstaden

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Kapstaden. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Information om staden

Kapstaden är en färgstark stad med spännande kultur. Här möts du av befolkningens varma leende och hjälpande hand. Möjligheten att välja mellan 25 paradisstränder är inget man klagar på. Stränderna är unika men har en sak gemensamt, varma soldagar.

Allt från säkra barnvänliga stränder, nudiststränder till världens tuffaste surfstränder med jättevågor. Kapstaden har cirka tre miljoner invånaren men med den snabba folkökningen och inflyttningen kommer staden att bara öka. Kapstaden är en hemlig skatt som bara väntas på att bli upptäckt. Passa på och ta en del av Kapstadens kultur innan alla andra i världen gör det.

Kapstaden har en makalös natur, stränder, gourmetmat och viner i världsklass. Kapstaden har spännande aktiviteter, vingårdar, trevliga caféer och mycket mer. Groot Constantia är den äldsta av de praktfulla vingårdarna och ett måste för vinälskaren. Gå på en rundtur i vingården och provsmaka på vin i världsklass! Eller varför inte besöka Bo-Kaap som är de gamla muslimska kvarteren. De färglada små stenhusen är en vacker syn och dessa trevliga små kvarter bor man mer än gärna i. Kapstaden har en kontrast mellan äldre kvarter och moderna områden. I Centrum finner du en modern och vacker bebyggelse. När man ser de moderna skyskraporna som sträcker sig från centrum och ner mot havet ska man veta att ingen gammal bebyggelse har behövt rivas! En del av centrum ligger dessutom under jord. På flera håll går rulltrappor rakt ner i marken och därunder finns långa kulvertar med butiker kors och tvärs under stadskärnan.

Möjligheten att välja med storstad och naturlivet är underbar. Cape Point och Godahoppsuden är en nationalpark som består av vindpinat och bergigt hedlandskap som påminner om den svenska fjällvärlden, men med helt annorlunda växtlighet. Denna vackra plats ligger längst den 7,5 mil långa Kaphalvön. Här promenerar zebror, strutsar och antiloper och det är med stor sannolikhet att man får en glimt av dessa spännande djur. Kapstaden är full med nöjen och spännande äventyr. Upptäck naturen när den är som bäst men även storstaden med skön atmosfär!